Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag svika alla som bygt upp mitt liv?

Till kenya altså?
Där farsan fått ett jobb
ska jag följa med elller stanna med morsan?`
vad fan ska jag svara på det?

Morsan
Farsan
vem älskar jeg mest?
Älskar jag ens någon av dom?
Dom, som är så olika mig, mina föräldrar?
Finns det en anledninga att följa med då?

men dom jag älskar finns i sverige!
Alla mina vänner
pojkvän
vad fan ska jag välja?

Ska jag svika dom som byggde upp mitt liv med sina bara händer när der krossades?
Dom som suttit med mig när jag var i knipa och sa att det var deras fel?
Dom som räddat mig från allt?

Farsan?
Dom jag älskar?

Svar: Dom jag älskar




Fri vers av TH-poeten
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 21:41



Bookmark and Share


  mappi
gaaah, va svårt att välja,jag älskar verkligen min far.
men jag skulle valt mina vänner och min mor, jag skulle vilja flytta från sverige, men då vill jag ha alla nära och kära med mig.

:/
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

TH-poeten