Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet brukar gå vidare men inte mitt liv. det är fruset och stilla och kommer inte röra sig förän d

Du såg mig
Du gick

Jag stod kvar
jag såg din rygg
som vandrade i väg.

När du gått förbi horisonten fryser mitt liv till is
jag sätter på min en jacka men fryser fortfarande.
jag sätter mig vid ett element men fryserfortfarande
jag sätter mig vid en eld men fryser fortfarande

då inser jag.
bara du kan värma upp min värd
se till att vintern blir vår
och jag blir varm




Fri vers av TH-poeten
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TH-poeten