Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var går gränsen?

Var går gränsen?

vad skiljer kärlek från vänskap?

var går gränsen som bestämmer om det är våldtäckt eller inte?

Var går den?
Dn som bestämmer allt omkring oss

vad skiljer sömn från slummer?

Is från vatten?

Eld från glöd?

En enkel fråga.

Jag vill ha svar

Älskar jag dig?




Fri vers av TH-poeten
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 21:45



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känslan bestämmer. Bra skrivet och tänkvärt!
2009-02-08

  mappi
Det är både svårt att nå gränsen och ytterst lätt att nå den.
problemet är att man inte vet själv förrän efter man gjort någonting.

Vänskap mellan två kön brukar det ofta bli så att den ena älskar den andra, olycklig kärlek. Det händer inte alla men många :)

Bra skriven :]
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

TH-poeten