Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orkar inte tjata och gnata, därför skrev jag ett brev


BREV TILL MIN HYRESVÄRD

En lång dag, har blivit kväll och nu är
natten snart här, och jag är trött och
grubblande

Jag kunde inte veta, att det var så mycket
att allt skulle bli så svårt att vara hyresgäst

Jag har skrivit brev, det måste du ha fått,
nu väntar jag på, att du ska höra av dig,
och tala om för mig, vad du tänker göra åt
problemen som vi har här

Jag var varken arg eller dum, men ville tala
om för dig, hur saker och ting sköts här, när
du bor långt härifrån, så du kan inte veta, hur
vi som hyresgäster har det och känner det

Jag hoppas du fått mitt brev, läst och begrundat,
antingen tar du åt dig, rättar till det som jag nu
påpekat för dig, eller så blir du arg, och ber mig
fara lånt långt härifrån.

Visst jag hade kunnat ringa, det har jag gjort så
många gånger, vet att det inte är någon ide, när
du bara skrattar och pratar bort, det jag har att
säga dig


anits 5 februari 2009






Övriga genrer av anits VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-05 00:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Har Du prövat hyresgästföreningen?
Applåd för återigen en SÅÅ levande beskrivning.
2009-02-05

  Eaglemountains VIP
Hyresvärden ska ju lyssna på hyresgästen, och åtgärda problem och fel som finns i en lägenhet. Tyvärr så är det många hyresvärdar som inte bryr sig alls. Därför finns Hyresgästföreningen, som kan påverka sådant, deras anställda är kunniga och SKA hjälpa hyresgäster, som försökt få hyresvärdar att åtgärda problem, men som inte gjort något.

Tack för att Du delade med Dig, och lycka till!
2009-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Han har inte rätt att säga upp dig på grund av att du uttrycker din åsikt.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP