Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Tänker på sommaren som gått

inte speciellt mycket sol

kylan kommer smygande för varje dag som går

hösten kommer med den

men...jag älskar hösten

hög luft och klar himmel

mörka kvällar med levande ljus

det kan inte bli bättre




Övriga genrer av Cina
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-08-31 10:02



Bookmark and Share


  Mats L.
En mörk fuktig kväll är ganska trevlig att vara ute i
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina