Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla flicka,vart ska du gå ?



Vart ska du gå
min lilla flicka
vart leder vägen
dina fötter ska vandra
om jag bara visste
vilka stenar
och rötter
som kommer följa din väg
om jag bara visste
vilka steg som är rätt
vilka steg som är ödesbestämda
att snubbla huvudstupa
om jag bara visste
var
odjuren kommer korsa din väg
om jag bara visste
att mina ömma fingrar
fortfarande finns där
när du faller
att plåstra om
och fylla min famn med dina tårar
om jag bara visste
att världen var vacker
god
och snäll
att framtiden hägrar
likt vallmon böljar över fälten

min lilla flicka

vart leder vägen
dina fötter ska vandra
vart leder stigen
ditt öde bestämt




Fri vers av Havanna
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-05 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna