Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart kommer maskinerna till vår väg. Sååå störigt


Gatarbetessenryu =)



Prickar på asfalt



regnet sköljer inte bort



Jävla fjärrvärme




Bunden vers (Haiku) av Havanna
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna