Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig


Om man ska gå efter
vad jag visst sa
ser det mörkt ut

Och sen hakar du på
det var då inte heller
så kul

Låt mig bara vara
så ska du få
helt andra ord

Jag ska dra dem
ur kudden
ur väggarna

ur dom hoprullade
dimensionerna

Så låt mig vara
men gå inte

och tystna inte

visa mig bara

hur du tänker dig glädjen

och visa mig

hur jag inte kan

döda den

och inte du


för om man ska gå efter
drömmarna
ser det ljust ut




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-05 15:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, inte äter jag munkar längre, har så svårt att svälja de där hoprullade dimensionerna som forskare o filosofer så övertygats om att de finns fast ingen kan se dem, ungefär som tjejsarens nya kläder, nä då äcklar jag hellre i mig en napoleonbakelse och får förstås upp densamma i knät på första bästa som tar platsen bredvid min på bussen
2009-02-08

  Gab
Jättebra, gav varma och eftertänksamma känslor.
Great! =)
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP