Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flicka

Flicka med ögon så grå.
Hennes blick kunde man aldrig nå.
Den var fylld av osynliga tårar:
"Jag vet hur hårda ord sårar."

Flicka med hy så vit.
Hon fick all skit.
Men hon orkade inte mer:
"Låt mig dö, snälla jag ber!"

Flicka med mun så röd.
Henne ville alla se död.
Och hon höll med:
"Ingen såg hur jag led!"

Flicka med eld i hår.
Hade inte ett enda synligt sår.
Men inombords var hon fylld av gråt:
"Jag ville bara säga förlåt.
Förlåt för min existens."




Fri vers av Ammaniie
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-02-05 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ammaniie