Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Tiden går.
Imorgon kommer snart att bli idag.
Igår blir till dagar som är för långt borta för att bry sig om.
Och idag blir en tid som hädanefter bara kommer att existera i minnen.
Minnen som försvinner, suddas bort med tiden.
Liksom du.




Fri vers av Ammaniie
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ammaniie