Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber dig inte

Jag ber dig inte att lyssna, bara du inte skrattar när jag försöker.
Jag ber dig inte att förstå, bara att se att du hört det jag sagt.
Jag ber dig inte att bry dig eller att du ska förbättra, bara att du inte ska få mig att känna mig ännu sämre, ännu svagare.




Fri vers av Ammaniie
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 17:13



Bookmark and Share


  peter markurth
välgenomtänkt...har, budskap,samt känsla, utlämnande..
2009-02-17

  Mr Lindemann VIP
En bedjan sänd ut i världen
Vem vill höra skälen till där den är?

Så stämma som höjde din bön
Vem kan nå in i världen för att
stävja smärtan den bär på?
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ammaniie