Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undrar nu och har länge undrat vad håller förs'kringskassan på med


FÖRSÄKRINGSKASSAN

Jag undrar så vad försäkringskassan
håller på med

I dag kom ett brev, nu kan du prova
att jobba, utan att förlora din sjukersättning

Det känns för mig inte alls bra, att få ett
sådant brev, vi är säkert många som fått
detta erbjudande

Varför skickas sådana brev ut till oss som
varit sjukpensionärer sen länge, nej se till
att dom som är unga har ett arbete att gå
till

Jag blir arg och ledsen när sådana här brev
kommer, sjuk har jag varit sedan länge, har
inte långt kvar tills jag får pension, så varför
skicka brev till mig, när det finns dom som
behöver ett arbete

Jag kan också förstå, att allt är datastyrt,
men jag blir ändå arg och ledsen, brevet
kom idag, när värken är värre än på länge,
det gör att allt känns mer än det behöver


anits 6 februari 2009





Övriga genrer av anits VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-06 10:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja du man kan fråga...sjukdom är avskaffat idag kan det se ut som ..... av försäkringskassan!!
2009-02-09

    Madeleine Ågren (Maduska)
Instämmer!
2009-02-06

  Eaglemountains VIP
Det är meningen att alla ska arbeta. Ingen får eller vara sjuk. Det existerar inte. Det här är bara början. VI ska få det sämre och sämre medan fallskärmsgubbarna, politiker och många andra ska ha det bättre än oss.

Vi räknas inte, om vi är sjuka. Detta drabbar även äldrevården, ja, all vård, där det dras ner på personal. De äldre som byggt upp detta land ska straffas för det.

Det dras ner på pensioner, på allt. Men somliga saker får kosta hur mycket som helst. Andra saker prioriteras till fullo.

Till och med Försäkringskassan minskar sin personal. För de behövs ju inte när alla är utskickade i arbete.

Men somliga behöver inte arbeta så mycket för att få lön, för att få hög pension.
2009-02-06

  genni VIP
Jag håller med dig här. Verkligheten börjar hårdna och jag gillar inte alls vad försäkringskassan håller på med!
2009-02-06

  steffie
Usch ja,hjälp de unga
jag får oxå såna brev.
Bra text!
2009-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag håller med dig.
Väldigt många unga behöver jobb.
Jag är - fastän inte direkt "lastung" - själv arbetslös.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP