Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


blicken..

Du mötte min blick-för att vända bort ditt vanvett,och aldrig återvända...




Fri vers av peter markurth
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-06 18:11



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Oj det här är ibland de bästa jag läst av dig...du gör det jättebra just de här korta, starka, meningarna...som berör på djupet!
2009-02-06

  mare VIP
Mycket bra.....
2009-02-06

  Fredric
härlig vändning...
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth