Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexleksaker är visst beroendeframkallande

The rabbit is dead
long live the rabbit
he wasnt cheap
but i know he is valueable

den gamle orkade inte rotera sitt pärlhalsband längre
trots omfattande service och batteribyten

så jag gick tillbaka till specialaffären
förklarade att den gamle var död och vi behövde en ny
kaninerna var uppradade i hyllrader
en valdes ut och laddades med duracell
kontokortet drages i kassan
och hem vi foro
imorgon kommer hon förväntansfull och besöker oss




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-07 00:05



Bookmark and Share


  Ilona _L
Bäddat och klart! Härligt! ;-)
2009-02-07

  Maria Natasja
detta är fanimej bland det bästa jag läst av dig...
2009-02-07

  Maria Natasja
Gillar "och hem vi foro" du och kaninen:) och snart kommo hon som skola njuta av dennes hemkomst.;)
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan