Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det inte känns bra, när jag känner olust, vad gör jag? Bryter jag?


JAG LÄNGTAR EFTER LJUSET

Jag önskar att ljuset ville vara hos mig,
men just nu är allt bara mörker

Jag undrar, funderar och tänker, du som
säger dig vara min, är du det, min ärlige
verklige vän?

Jag har börjat undra, jag känner inom mig,
det finns något som känns fel, något som
inte stämmer

Så mycket svek jag fått erfara, så många
sorger, besvikelser det varit i mitt liv, jag
vill inte, och behöver inte uppleva det igen

Jag känner mig inte trygg, känner olust och
rädsla. Varför, varför har jag börjat känna så

Det finns saker som vi inte har samma åsikter
om, för mig är det svårt, rädd för att allt ska bli
fel igen

Jag har längtat så länge efter närhet, ömhet
och kärlek, men är du rätt för mig, jag är inte
riktigt säker på det

Det finns något, något som jag inte kan ta på,
men något känns fel, och då vill jag inte vara
med längre

Jag är så rädd för att såra, sen tänker jag, så
känner jag, det är mitt liv och jag måste ha rätt
att känna ljus och glädje


anits 7 februari 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-07 11:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja...då bryter man-om man har modet....väl beskrivet
2009-02-09

    Maria Malm
Du har säkert svaret inom dig, men att våga lita på den känslan, kanske är svårt.
2009-02-08

  Sladjana Zubcevic
"Jag har längtat så länge efter närhet, ömhet
och kärlek, men är du rätt för mig, jag är inte
riktigt säker på det"
Så vackert skrivet vännen min!
2009-02-07

  Rosen VIP
Lita på din känsla...oftast är det ens bästa vän.
2009-02-07

  Eaglemountains VIP
Låt Gud visa Dig vägen - men om Du känner olust, bryt direkt. Även om det kan kännas svårt, för efteråt kan Du känna en förlösande befrielse. Det är DU som är viktig i DIG själv.
Det är Du som ska må gott, lita till Din känsla.

Du har säkert gått på Din känsla tidigare. Lyssna på Din egen röst, men om Du känner för det, bed till GUD om vägledning.
2009-02-07

    Madeleine Ågren (Maduska)
Magkänslor ska man ta på allvar.
2009-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Yael har rätt.
Och det är ju så att om man är väldigt känsligt pejlar man lätt in signaler. Fångar upp vibrationer. Alla vibrationer är inte sådana som Beach Boys sjöng om.
2009-02-07

    ej medlem längre
Räddhåga finns inte i kärleken. Kanske det är så att det verkligen är något som inte är rätt för dig i den här situationen. Pröva noga!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP