Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt

Respekt för dom som bryr sig,
Respekt för dom som ser,

Respekt för dom som hör på,
Respekt för dom som ler,

Respekt för alla männskor,
För alla som finns där,

Respekt för just dig och mig
Som respekterar dom som är Här




Fri vers av Felicia Peterson
Läst 635 gånger
Publicerad 2005-08-31 20:09



Bookmark and Share


  Missi VIP
häftig dikt man respekterar....
2005-09-05

    L.I.E
"Respekt för dom som ler"

fick lite blandade känslor av det, eftersom de finns de som ler utanpå men plågas innuti, och leendet är bara en fasad för att dölja deras inre...
2005-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Felicia Peterson
Felicia Peterson