Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vännen

Jag vill slå dig, sparka dig, göra dig illa.
Jag vill strypa dig, döda dig men jag nöjer mig med det lilla.
Förstår du inte att du har skadat mig så?
Förr var det många som gillade mig, nu är dem få.
Varje dag och varje natt kommer jag hata dig.
Hata dig för allt ont du har gjort mot mig.
Du tror att du kan komma och styra mitt liv.
Och försöker jag protestera så blir det bara kiv.
Du försöker bestämma min stil, min smak och mina ord.
Vet du om att det leder till hat och självmord.
Om du inte vill att det ska ske
Då måste du öppna ögonen och börja se.
Jag är jag och inte du.
Jag har ett eget liv, här och nu.
Låt mig bestämma själv hur jag vill va.
Då kanske jag blir som förr, god och gla.




Fri vers av Ensammabarnet
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-02-07 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensammabarnet
Ensammabarnet