Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni slipper se mig mer

Mitt hjärta det blöder.
Mitt inre det glöder.
Smärtan är förfärlig.
Ja, rent ut sagt outhärdlig.
Sömnlös natt in, natt ut.
Må detta helvete ta slut.
Orkar, vill inte mer.
Ingen hör mig, ingen ser.
Livet det är orättvist.
Vad får man för allt sitt slit?
Hjälp mig någon, hjälp mig fort.
Jag står och vaggar vid dödens port.
Jag faller ner i en djup och slemmig brunn.
Inte ett ljud kommer från min mun.
Jag skriker på hjälp men ingen hör.
Jag kan inte ens se vad jag gör.
Jag klättrar kämpar, är envis till tusen.
Jag bara längtar till de varma husen.
Jag tappar taget, faller ner.
Nu slipper ni se mig mer.




Fri vers av Ensammabarnet
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensammabarnet
Ensammabarnet