Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föreställ dig...

Föreställ dig ett liv utan glädje, utan sorg.
Tänk att vara instängd i en stor mörk borg.
Du vet inte vad du ska säga, göra, eller hur du ska må.
Du orkar inte sitta, ligga, stå eller gå.
Onda tankar ställer sig på rad.
Ingen du känner kan göra dig glad.
Folk säger, ta det lugnt, chilla ner.
Sitt ner, blunda och slappna av lite mer.
Du försöker men det går inte så bra.
Folk tycker att du ska gå på spa.
Drömmarna tar över ditt ruttna liv.
Berättar du om dem blir det en massa kiv.
Varje natt är både mörk och kort.
Du önskar att du kunde försvinna bort.




Fri vers av Ensammabarnet
Läst 248 gånger
Publicerad 2009-02-15 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensammabarnet
Ensammabarnet