Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ingresser till sång 1-3. (Något reviderad)


Sång 16

Såsom sorgen
under himmelen
den klara
horisontens linje
av bundet mörker
bryter

Så kan du
med din andning
bara
ge livet
åter













































































































































































































Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 23:17



Bookmark and Share


  lycksele
sista delen är stark


ren och vit!
2009-02-07

  peter markurth
detta blir bra som helhet...
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP