Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - En älskare . . .

 

 

En älskare från Koskullskulle

visade sig vara en drulle

som sadlade på

men dock föredrog gå

precis då hon ville de skulle




Övriga genrer av Carl O Andersson
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-08 13:47

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vilken härlig limerick
full av munterhet och lagom snärtig
förtjänar både rosor o bokmärkning
2009-04-06

  Rune Thorsell
Ja den hade tydligen aldrig hört talas om Näcken — den knottriga kondomen. Eller om Mamba — kondomen som kramas. Vi får hoppas att hon dumpade gubben och hittade någon bättre.
2009-03-11

    Bodil Sandberg
Det där fick du till helt superbt ju..skrattar gott!!!
2009-03-11

  Gunnar Norrman
Den var kul!!
2009-02-09

  -Ulla Tilemo- VIP
Ha ha, tusen tack för att du gav mig dagens goda skratt!
Ja tänk så det kan gå....
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson