Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Honom.


Vår Symfoni

Du är den enda som känner min själ
och den sönderbrända sagan bakom
Älskling, det är så fint att du försöker
laga den med dina bara fingrar

Du känner varenda rysning i mig
när du målar med din kärlek
över min rygg och mina skuldror
Jag ser det i dina värmande ögon

och de ryser också


Älskling, du är den enda som vet
mina rätta noter och alla takter
Du är den enda som någonsin
utläst min sång som den var menad

det är för att
du och jag är symfonin




Fri vers av Josephine
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-09-01 09:01



Bookmark and Share


    jazzpärlan
Vad fin :-)
Så här är det att vara förälskad och att höra samman med någon. "Vår Symfoni"
är musik för själen. Du vet hans takter han vet dina takter och vilka toner ni bemästrar
i er egna komposition.
Mycket vackert skriven! Gläds med er :-)
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Josephine
Josephine