Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han ser mig. Det är både underbart och hemskt.


Strålkastarljus och sånt

*


Nu kan inget stjärnglitter rädda oss längre

solen brände våra kläder
strålkastarljus


och för första gången tror jag du ser hela mig


*




Fri vers av Josephine
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-09-01 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephine
Josephine