Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlekens förtroende.


Med dig klarar jag ett högt A

och jag undrar när vi ska fortsätta
med vår komposition
vår livsmelodi med taktfasta kärleksslag
utan taktstreck eller hinder
eller ens påbörja den

du trummar med dina fingerspetsar
på de allra högsta tonerna
och jag är lite osäker, men för dig
oh, för dig tar jag i och vågar
med dig klarar jag ett högt A

(som jag sagt förut - vi är symfonin)




Fri vers av Josephine
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-09-01 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephine
Josephine