Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ingresser till sång 1-3. (Något reviderad)


Sång 17

Såsom i schaktet
det djupa
köldens droppar
kalla
väggen följer
vill golvet åt
lemmarna dina
väta
helt förstumma


skall också jag
vingbruten
fågel
hasa och treva
nedåt
labyrintens vägg
(också en Orfeus!)
ändå
starkare lyfta dig
upp
genom mörkren
bära
med vingen
min enda
omänsklig kraft
som fågel
mot
ljus
























































































































































































































Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-08 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP