Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem av oss ljuger mest?

Du vet inte om
att jag inte har förlåtit
hur du sårade mig

Och om du mot förmodan vet om det
så låtsas du att jag har förlåtit dig




Fri vers av Tina-sol
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-08 23:25



Bookmark and Share


  Nova-Liv
tha beauty of denial - hate it!
2009-02-09

  peter markurth
fyndig..
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol