Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elena


Jag drömde om Elena i natt
ja, i alla fall hennes namn,
ett namn bland många andra.

Hon la sig naturligt på min tunga
klingade vackert i mina öron
och väckte något inom mig,

just då, blev hon igenkänd
men i dunkla minnen, flyktiga
inristad som okänd.

Under en natt stod hon där 
men ramlade ur ramen
då ögat strukit bort sin glans,

fick hon mig, i slummrig trance
och i nattens tystnad
viskade jag hennes namn.

I går kväll var det fullmåne
under en stjärnklar himmel
röjde sig himmelriket

och kanske det var därför
hon nådde fram till mig.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 12:43



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket vackert skaldat!!!!
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP