Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min bror Magnus (1974-1998) som söp ihjäl sig, 24 år gammal.


Varför?

Jag tänker tillbaks på den dagen då du somnade in
Tårarna faller från ögonen ner på min kind

Varför?

Jag saknar ditt skratt,
jag saknar din röst
Folk säger att du har det bättre nu,
men det är ingen tröst

Varför?

Jag har fortfarande svårt att fatta vad som hände
Du kunde väl ha berättat för mig hur du kände

Varför?
Varför sa du inget?




Fri vers av DragonLord
Läst 537 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-09 15:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
förklaringar finns, frågan är väl bara vilka som orkar prata om dem och vilka som skall vara där för att lyssna
ett brännande ämne helt klart
texten får sina trenne vita liljekonvaljer
2009-02-12

  kärleks ängel
vilken djup saknade, vackert
2009-02-09

  Johnny Joe
Vacker och sorglig
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

DragonLord
DragonLord