Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för flera år sedan till min bror (1974-1998)


Till min bror

Tårarna rinner, små och söta,
De rinner från mina ögon och gör mina kinder blöta

Att vi skulle få bli gamla tillsammans, det tog jag för givet
Nu är jag den enda som är i livet
Jag var inte beredd på att dig mista
Vi var två bröder, nu är jag den sista

Jag kommer dig alltid att minnas
I mitt hjärta kommer du alltid att finnas




Bunden vers (Haiku) av DragonLord
Läst 566 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-19 15:37



Bookmark and Share


  Èlaah
Mycket fin text!

beklagar:(
2009-12-07

    J.Brodin
Min pappa dog för snart ett år sedan. I feel you man.
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

DragonLord
DragonLord