Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt livs stora kärlek


Mitt allt

Håll om mig
Jag vill inte vara ensam längre

Jag är rädd
Jag är rädd att du ska gå

Jag skakar vid din beröring
Du betyder allt för mig

Stanna hos mig
Du är allt jag har




Fri vers av DragonLord
Läst 655 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-26 20:56



Bookmark and Share


  Èlaah
Sjukt fin!!
Du är mycket begåvad.
2009-05-15

  Johnny Joe
Denna är vädligt fin
2009-03-25

  Mr Lindemann VIP
I ett allt som blir till ett nu om livets förgänglighet i varandet av ett nu som när sig in i evighetens töcken

Ber en person om att någon skall stanna kvar
då livet som sådant är sekundärt ifall den andre lämnar

bra så
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

DragonLord
DragonLord