Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på fyllan under ren ilska när jag var 23 till min biologiska pappa som stack när jag var 5 och sedan försökte ta upp kontakten igen 18 år senare.


Jag hatar dig

Jag vill se dig brinna
Jag vill se dig död
Du har aldrig varit mig kär

Jag vill att du ska försvinna
Du gav mig aldrig ditt stöd
För du aldrig var där

Du har aldrig varit här för mig
Inte ens när brorsan söp ihjäl sig.
Var fan var du när mamma dog i cancer?
Du kommer aldrig att få några flera chanser!




Fri vers av DragonLord
Läst 975 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-12 13:59



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tragiskt , man förstår ALDRIG, är ju pappa själv, ett sådant beteende finns INTE "på någon planet" !
2009-02-12

  lodjuret/seglare VIP
uttrycksfull text, mycket ilska o besvikelse där
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

DragonLord
DragonLord