Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig

Ta mig
Jag är helt och hållet din,
Om du nu vill ha mig
Jag står här med endast två tomma händer
Vill du hålla dina händer
i mina så att de inte är tomma längre?




Fri vers av DragonLord
Läst 585 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-09 16:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kort, koncis o finkänslig text, fint illustrerad av bilden
texten förtjänar sina trenne hallonbåtar
2009-02-12

  Johnny Joe
Vacker
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

DragonLord
DragonLord