Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brustet hjärta utan broms

Jag behöver inte dig
för att kunna leva
jag behöver dig
för min svaga vilja
ett brustet hjärta utan broms

ta min hand och håll mig kvar
låt detta bli dagen då jag stannar
i mitt eget sällskap
då jag uthärdar
mötet med mig själv




Fri vers av Marta
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-09 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta