Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag höll på att begrava mig själv

jag höll på att begrava mig själv
det hände bara
mellan höstlöven och snön

jag minns mina tårar
den kalla jorden
den trånga kistan

döm om min förvåning
när jag vaknade till perspektiven




Fri vers av Marta
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 17:49



Bookmark and Share


  Molgan
oj, sista raden blir jag kanske tvungen att sjala fran dig en dag.
Ingenitng ar nytt under solen;)

fin liten skrivelse det har.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta