Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ingresser till sång 1-3.


Sång 19

Såsom regnet
med sin mjuka
mantel
himlen sveper
och markens
spruckna hy
med en
smekning
läker

Så vill
i kärleks
famn
kyssarna mina
ditt sinne
lugna











































































































































































































































































































































































Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-09 20:46



Bookmark and Share


  firefire
Vackert!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP