Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilgrimsvandring


Jo, så gick vi då.
I Jesus fotspår, trodde jag.
(Min idiot)
Gick och gick, förresten.
Dom galopperade! Sprang!
Som om de gällde att komma
först till målsnöret.

Min tanke var att vandra i
kontemplation, att föreställa sig,
tänka sig, Jesus vandringar när
han gick här på jorden.
Under tystnad. Uppleva allt
detta tillsammans.

Visst stannade vi till ibland.
Läste något tänkvärt,
här och där. Men...

Alltså, ärligt talat, att ta en
promenad i skogen alldeles själv
ger mer närhet till Jesus, till
Gud, till allt han skapade än denna
Maratonpromenad.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 22:23



Bookmark and Share


  Angeldust
haha jag som tänkt mig en sådan vandring...måste nog tänka på det nu..kram Sunny, vill ju inte springa benen av mig.
2009-02-09

  thyra
Kan tänka mig att jag också känt det så. Tack för inblicken, och texten var intressant!
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP