Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig en chans

jag vill vara ditt ljus i natten...
jag behöver dej som ja behöver vatten...
kan du inte bara ge mig chans...
för då inser jag senare i livet att du en gång fanns...
om du bara kunde ta det jag har o ge...
då kommer du få uppleva något så att du aldrig kommer sluta att le...
jag söker efter kärlek hos dej men du släpper aldrig mig in...
jag försöker öppna dig men ditt hjärta säger bara försvinn...
varför kan ja inte bara få ta ett steg...
till ditt hjärta va inte så feg...
jag är inte ond jag har ett mjukt hjärta...
jag skulle aldrig göra så du får känna denna onda smärta...
som jag nu känner...
varje sekund ja vet att du inte vill att vi ska vara mer än vänner...
ge mig en chans snälla...
jag skulle aldrig lura in dej i någon fälla...
utan dej så håller mitt hjärta på o svälla...
om du inte ger mig en chans så kommer det nog att smälla...




Fri vers av sohel
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-09-01 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sohel
sohel