Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuset och solen väcker nytt liv i en trött och frusen själ


EN UNDERBAR VINTERDAG

En underbar vinterdag har det varit idag,
efter gårdagens snökaos, det snöade och
snöade jag trodde aldrig det skulle sluta

Så idag solens strålar på den vita snön,
så gnistrande vackert, kallt men ack så
härligt det var att med sparken ta en tur

Känna den klara friska luften, solens strålar,
som värmde, jag stannade till vid hagen där
hästarna går, jag såg bara en, hur jag än
sökte med blicken

Den vackert ljustbruna hästen, stod där i hagen
dit solens strålar nådde, den såg ut att njuta av
ljuset och värmen, som solen denna underbart
vackra februaridag gav till oss alla, både djur och
människor


anits 9 februari 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-09 23:18



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
I tacksamhet, från hjärtat skrivet, kommer denna vackra poesi .....för Du är ju en del av den underbara vinterdagen .....
2009-02-10

  Larz Gustafsson VIP
För att travestera Hasse & Tage: "Snökaos? Gävle, du, 1998, du...Där kan man snacka om snökaos, du!"

Skämt åsido så var gårdagen fin. Som gjord för en promenad.
Hoppas denna dag kommer i närheten.
2009-02-10

  genni VIP
Vilken vacker beskrivning
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP