Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kniv på kniv

~~~


kniv på kniv på kniv i ryggen,
i hjärtat,
i själen

mitt väsen blöder sig till genomskinlighet


en välriktad kniv till


och endast en aldrig så liten skugga i ögonvrån på dig,
en silhuett,
ett blekt minne av mitt forna jag återstår





~~~




Fri vers av Markattan
Läst 672 gånger
Publicerad 2005-09-01 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan