Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


fin

I ett brus av kärleken-fann jag dina drömmar söndertrasade...




Fri vers av peter markurth
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-10 23:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Den berör verkligen.........
2009-02-11

    leelee
Ens drömmar och kärlek lever inte alltid i symbios--> ofta offrar man, eller ger upp sina drömmar. Så tänkte jag först när jag läste dina ord. Därefter funderade jag vidare på titeln...då såg jag dina ord på ett annat sätt, nämligen att man vill veta och frågar och vill lära känna den man älskar mer på djupet och då berättar man ju om sitt liv...som ju också inbegriper krossade drömmar...alla gick ju inte vägen så att säga.
Det här var ju bara en skiss....så det kommer säkert flera tolkningar.
Hur som helst, vackra, poetiska uttryck, tycker jag.
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth