Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravd

 


demonerna tränger in i tankarna
flyttar bort allt vad stilla ro betyder
uppenbarliga bilder om det som sker
omgivningen tynarbort i skedet

sömnen förfaller i ett vaket tillstånd
en förändrad livs situation att begrava
begrava men aldrig kommer glömma

att få av göra om ett liv ska finnas
eller aldrig se ljusets början

kommer för alltid att finnas i  hjärtat

 




Fri vers av Ladyissiues
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 23:48



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket starka ord.
Jag anar vad dikten
handlar om.
- att få avgöra om
ett liv skall finnas-
2009-05-30

    Johnjohn
ryser......du berör! *applåd
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues