Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss till min fru


egen

Jag älskar sanningar,om du ger upp ditt hjärta,för att leva i min själ,vill jag ha dina kyssar för evigt,


du är som då....









Fri vers av peter markurth
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 14:41



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kärlekens hyllning
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth