Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


nyligen

Nyligen såg du min kyla,erfor mitt hat,genomskådade min bitterhet,för att åter,


vakna i mina mardrömmar...




Fri vers av peter markurth
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-11 15:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Oj, starkt!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth