Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...ngt redigerad..


förlamad


Förlamar döden även dig min vän?förvånar frånvaron av liv?

res med,ty du har ej ett val,

rinnande sekunder visar vägen mot ditt slutgiltiga öde,

dagen kom,med samma grymhet som den lämnade oss...






Fri vers av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-11 17:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sanningen jag älskar
2009-02-11

  peter markurth
allt är föränderligt..
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth