Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gas


Metanen i din själ,härjar med vår sinnesfrid,som att städa ut sin själ,äro själva livet,som att sova med sin egen död,trygghet är ju öde,

våran ångest klingade ej alls barmhärtigt i den kalla natten,ty ingen såg,

hörde ,våra svek och lögner...




Fri vers av peter markurth
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-11 17:50



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Det är alltid trevligt att läsa dina texter,

de är mörka,

vilket jag onekligen gillar...

tack...
2009-02-12

  Suzy med punkterna
Får lite dubbla känslor och behöver nog läsa flera gånger innan jag tycker någonting vilket jag i och för sig tycker om;=)
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth