Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


utan titel

Jag såg fjärilarna flyga mellan våra drömmar,ty vi levde bortom gott och ont,
våren nalkades ,din själ var tom...




Fri vers av peter markurth
Läst 240 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-02-11 17:54



Bookmark and Share


  Lotti
enkelt och väldigt berörande
2009-02-11

  Suzy med punkterna
Känslorna flödar trots den skrivna tomheten
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth