Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är kallt ute, men med solens värmande strålar, blir det varmare och varmare


UTANFÖR MITT FÖNSTER

Utanför mitt fönster, ser jag hur solen
försöker tränga igeom molnen

När jag ser ut genom fönstret, gör den
vita snön, så det gör riktigt ont i ögonen

Det har kommit lite snö inatt, som lagt sig
som ett lätt duntäcke på marken,och på
bilarna, som nu står på parkeringen

Någonstans i huset smäller det i en dörr,
så jag hoppar till, här där jag sitter i lugn
och ro, framför datorn och skriver

Jag reser mig går fram till fönstret, en man
är ute och rastar sin hund, en bil kommer
åkande på vägen

Det ser ut att bli en vacker vinterdag, solen
har trängt undan molnen, en blå en himmel
syns mer och mer

Så fort det blir lite varmare, tar jag sparken,
känner mig redo för en sparktur, nu när solen
börjar visa sig från sin allra bästa sida

anits 12 februari 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-12 10:31



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så väl beskrivet!! Du skriver om vardagen så att den blir intressant...
2009-02-12

  Eaglemountains VIP
En fin vardagsberättelse, som bara Du kan skriva, på Ditt sätt, så att man följer med i händelserna......
2009-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Här är det mildare.
Även jag skall tillbaka ut i vida, vilda världen snart.
Jag är bara hemma på lunch.
2009-02-12

  Maria T
En härlig sparktur önskar
jag i detta gnistrande
solskensvita landskap
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP