Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag som mest misströstar, händer det bra saker


GLAD - JAG ÄR SÅ GLAD

Brevet till min hyresvärd är det många dagar
sen jag skickade, står och tänker, ska nog
ringa hyresgästföreningen innan jag går ut

Det är då det händer, telefonen ringer, ser
att det är min hyresvärd, han säger på måndag
får du en ny kyl och frys

Han var glad, att jag skrivit och berättat hur
det är här, det visste han inte, när så vaktmästaren
kommer med skåpet, då säger du till så han
fixar allt det andra, som han har lovat att göra

Så här får det inte vara och gå till, det är ju
sonen som är vaktmästare, men han måste
ju sköta sin syssla, och det är han väldigt
dålig på

Nu hoppas jag det kommer att skötas bättre
här, jag är glad att jag envis, inte ger upp,
utan kämpar, när jag vet att jag har rätt

I mitt hjärta lättade ångesten en aning, nu
vet jag att gjorde rätt, som skrev brevet,
hur det än är så varar ärlighet långt

anits 12 februari 2008




Övriga genrer av anits VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-12 14:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
berättarkonstens mästare med återigen en förnöjsamhetens beskrivning av små nära ting, och stora...
2009-02-13

    Madeleine Ågren (Maduska)
Och vem var det som fixade biffen? JO DU!!! Grattiskramar! (Dessutom hjälpte du med det säkert många fler.)
2009-02-12

  Maria T
Det måste kännas bra att få
en ny kyl och frys
2009-02-12

    Ken Cassel
Men det är ju kanonbra ju
Gläds å dina vägar

Med vänlig hälsning
:))
2009-02-12

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet min vän!
2009-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
Kamp lönar sig, som sagt!
Grattis!
2009-02-12

  Eaglemountains VIP
APPLÅDER! Jag är glad för Din skull! Tack och lov att det börjar vända åt rätt håll!
2009-02-12

    Maria Malm
En historia ur vardagen. Glad för din skull, att du inte gav upp, när du hela tiden visste att du hade rätt.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP