Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moe T. Zart inspirerade


Just a little something about true love





Have I ever told you
that I am beautiful
wonderful

and really, really happy
to actually have me
in your life...?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 16:32



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
PR for you
good luck!
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP