Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ät inte degen innan bullarna är klara


JÄGAREN OCH DEN VISE


Ett rådjur, en hind
Ett skott brinner av

En man går fram och frågar;
-\" är det för egen eller nöjes skull?\"
-\"för nojes\", svarar han nöjt.
-\"Då kan du skjuta och skjuta till skotten tar slut,
till slut gör djuren det också. Vet Hut!

Det går bra för eget behov,
men läg dig,
Livet! har du bara på prov.




Fri vers av Björn Runnemalm
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-09-02 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Runnemalm
Björn Runnemalm